Μενού
Καλάθι

Όροι χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Κύριο και πρωταρχικό μέλημα μας είναι η γνωστοποίηση των όρων, που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του site μας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και αγορά των προϊόντων από το κατάστημά μας.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμε προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) κ.λπ. Tο site μας, υπακούοντας πιστά στις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το site μας με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.


ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους περιλαμβάνουν ΦΠΑ.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα τα στέλνουμε στον χώρο σας μέσω ταχυμεταφοράς (κουριερ) της επιλογής μας.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ

Τα προϊόντα έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών προς τον καταναλωτή λιανικής πώλησης. Οι τριάντα (30) ημέρες της εγγύησης ξεκινούν να μετρούν από την ημερομηνία που παραλαμβάνεται το προϊόν από εμάς. Μπορούμε να προσφέρουμε την εναλλακτική λύση της πλήρως χρηματικής αποζημίωσης του προϊόντος ή την πλήρη αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο προϊόν.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΉΤΟΥ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την χρήση αυτού το διδυκτιακού καταστήματος είναι η ανάγνωση και η αποδοχή της πολιτικής απορρήτου.

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας πατώντας ΕδώCookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της.