Μενού
Καλάθι

WiFi Smart switch (3Gang)

WiFi Smart switch (3Gang)
WiFi Smart switch (3Gang)
WiFi Smart switch (3Gang)
WiFi Smart switch (3Gang)
WiFi Smart switch (3Gang)
WiFi Smart switch (3Gang)
WiFi Smart switch (3Gang)
  • Στοκ: Σε απόθεμα
  • Μοντέλο: ELRM1002
  • Βάρος: 0.30kg
22,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 22,90€

WiFi Smart switch (3Gang)

Αυτός ο διακόπτης WiFi είναι εύκολος στη χρήση και μπορεί Συμβατός με την Alexa και τον βοηθό google, ένας χρήστης θα ελέγχει τις συσκευές ή τη λάμπα μέσω εφαρμογής από οπουδήποτε που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και ασφαλέστερη.

Λειτουργία εργασίας
WiFi Control: όταν υπάρχει WiFi γύρω από τον έξυπνο διακόπτη, ο έξυπνος διακόπτης συνδέεται με το δρομολογητή, το κινητό ελέγχει τον έξυπνο διακόπτη μέσω 4G/WiFi. Ο έξυπνος διακόπτης είναι τοπικός/τηλεχειριζόμενος από την APP.

Άμεσος έλεγχος: Εάν δεν υπάρχει WiFi γύρω από τον έξυπνο διακόπτη, το κινητό θα πρέπει να συνδεθεί με έξυπνο σήμα WiFi διακόπτη "STswitch_xxxx" και μετά τοπικό έλεγχο μέσω APP. Σε άμεση λειτουργία, ο έξυπνος διακόπτης δεν μπορεί να ελεγχθεί από απόσταση και δεν μπορεί να ελεγχθεί φωνητικά από την Alexa/ τον βοηθό Google. Εάν ο έξυπνος διακόπτης έχει προστεθεί με επιτυχία, μπορείτε να αλλάξετε τη λειτουργία εργασίας στην εφαρμογή.


Συμβουλές:

1. Να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της καλωδίωσης, η λειτουργία της καλωδίωσης πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία κατά τη διάρκεια του μπλακ άουτ. Η καλωδίωση πρέπει να λειτουργεί από επαγγελματία ηλεκτρολόγο και να ακολουθεί τον κωδικό ασφαλείας καλωδίωσης.

2. Ο έξυπνος διακόπτης αποφεύγει να εγκατασταθεί σε έκθεση στον ήλιο ή σε χώρο ως ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή.

3. Ο έξυπνος διακόπτης υποστηρίζει μόνο δίκτυο WiFi 2,4GHz, δεν υποστηρίζει δόση 5G, επίσης δεν υποστηρίζει WiFi SSID και κωδικό πρόσβασης που περιέχει κινέζικο χαρακτήρα, αν συμπεριληφθεί κινεζικός χαρακτήρας, θα οδηγήσει σε αποτυχία αντιστοίχισης.

4. Παρακαλούμε προσέξτε ότι μην πλησιάζετε σε μεταλλικά αντικείμενα, αποφύγετε τις κακές επιπτώσεις στα ασύρματα σήματα.


Προσδιορισμός:

WiFi Smart switch (3Gang) Μέγιστη ισχύς: 2500W

Τάση εισόδου: AC100-240V

Ονομαστικό ρεύμα: 10Α

Εφαρμόσιμη συσκευή: μικρές οικιακές συσκευές, λάμπα

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή

WiFi Smart switch (3Gang)

Cookies
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της.